Kommersiella Golfsimulatorer

Sports Coach Simulatorer

I snart 30 år har Sports Coach Systems i England utvecklat och tillverkat simulatorer och är idag marknadsledande på professionella simulatorer baserade på höghastighetskameror.

Kamerateknologin har flera fördelar, dels blir det mindre elektronik och delar som kan krångla dels ger det en oöverträffad möjlighet för kontinuerlig uppdatering och förbättring. De äldre teknikerna med olika typer av sensorer, radarelement eller laserteknologi är dels besvärliga att få service på, dels naturligtvis inte lika driftsäkra. De ger inte lika bra mätvärden och därmed en sämre golfupplevelse. Det värsta som finns är när simulatorn plötsligt ”hänger sig” på 14 hålet och måste startas om eller när någon golf ”förståsigpåare” påstår att den inte mäter korrekt.

Sports Coach simulatorer är byggda för drift varje dag 7 dagar i veckan. Vi har flera modeller både för golf och för multisport som passar för de flesta behov.

Sports Coach GSX golfsimulatorer mäter svingen, klubbans rörelser och bollflykten som sammantaget ger en mycket realistisk återgivning av slaget. Ett utmärkt hjälpmedel för både utbildning och nöjesspel.
Sports Coach har simulatorer som passar de flesta golfare, från entusiastiska nybörjare till golf pro,s som vill bygga en egen studio för club fitting, svinganalys och utbildning.

Sports Coach Multisportsimulatorer är i dag ledande med marknadens största utbud av sporter och med mängder av olika tävlings och träningsmöjligheter.

Att investera in en Sports Coach simulator är en säker investering. Sports Coach är idag det enda bolaget i branschen som levererar kostnadsfria programuppdateringar så länge simulatorn finns i drift. Du har alltså alltid den absolut senaste programvaran utan extra kostnad.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency