Intresserad? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Kontakta oss

VR-simulator ger obegränsade möjligheter

Är du intresserad av att kunna erbjuda virtuell verklighet till dina kunder?

Kanske har du testat de enklare VR-lösningar som finns på marknaden. Den VR-simulator som vi säljer är en helt annan nivå av upplevelse, och erbjuder virtual reality på allvar. Kontakta oss för mer information.

Vilken VR-simulator säljer ni?

Den VR-simulator som vi säljer heter Virtuix Omni och är en lösning där användaren står inuti själva enheten. Hen har VR-glasögon på sig, och styr med handkontroller, kroppsrörelser och med fötterna. Den stora behållningen är att användaren kan vrida sig 360 grader och springa omkring utan slå emot saker. Vi skulle säga att denna VR simulator ger den upplevelse som man kan förvänta sig av virtual reality. Läs mer om Virtuix Omni här.

Intresserad? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Hur får jag tag på en VR simulator?

Vill du köpa in en eller flera VR-simulatorer till ditt nöjescenter, VR center, lekland eller liknande? Bli först i ditt område med att kunna erbjuda en överlägsen VR-lösning med den bästa upplevelsen. Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på frågor. Vårt upplägg bygger på att ni köper in enheterna, och därefter abonnerar ni på spelminuter från oss.

Vilka spel finns?

Det finns flera roliga spel till Omni i Omniverse, som även har en rad andra bra och nyttiga funktioner. Användaren kan springa omkring, slåss, skjut och utforska. Leva ett liv i en helt annan verklighet, och få en helt ny syn på det här med verklighetsflykt. De som spelar VR i din Omni kommer att få en helt annan syn på spelande med en VR-simulator, det är ett som är säkert.

Intresserad? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency