Allmänna villkor

Leveranstid

Normal leveranstid är ca 3-5 arbetsdagar. Det kan hända att vissa varor tillfälligt är slut. I dessa fall kontaktar vi Dig alltid via e-mail eller telefon. En del produkter, t.ex. personliga peggar är inte lagervaror varför leveranstiden är något längre för dessa (ca 10 arbetsdagar). Besked om detta får du direkt vid beställning eller så kan du skicka e-mail eller ringa oss. Kontakt detaljer finner du längst ner på sidan.

Öppet köp

Vi lämnar öppet köp i 14 dagar. Du måste skicka tillbaka varan, oanvänd och i originalförpackningen. Du måste också stå för returfrakten. Vi betalar tillbaka pengarna till Ditt postgiro eller bankgiro direkt när vi kontrollerat varan.

Du ska alltid kontakta oss på telefon +46 (0)8 753 3735 innan Du skickar tillbaka någon vara.

Outlöst försändelse

För försändelse som ej lösts ut utan gått i retur debiteras en avgift om f n 250 kr plus moms för att täcka transport- och administrationskostnader.

Rabatter vid företagsköp

Vid köp av många produkter vid ett och samma tillfälle, ber vi Dig kontakta oss för bästa pris.
Jobbar Du på ett företag med stort ”golf-konto” kan vi erbjuda ett förmånligt rabatt system. Kontakta oss för ett personligt möte.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.

Länkar till andra webplatser

Länkar i webshopen möjliggör att också lämna denna server. De länkade webb-platserna kontrolleras inte av C&T International och vi tar därför inget som helst ansvar för innehållet i sådana webb-platser eller innehållet i länkarna i sådana webb-platser. C&T International tillhandahåller endast dessa länkar för att underlätta finnandet av webb-platser och innefattandet av en länk innebär inget godkännande från vår sida av aktuell webb-plats.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.



Currency