Nu kan du hyra en Golfsimulator av oss

Planerar du ett företagsevent eller behöver en kul aktivitet på en mässa eller i något annat sammanhang kan du nu hyra en golfsimulator av oss.
Vi har golfsimulatorer som passar de flesta i flera olika storlekar både pris och prestandamässigt.
Vårt minsta system som är baserat på Optishot simulatorn får plats på en väldigt liten golvyta och kan användas/spelas utan en stor och skrymmande slagbur. Optishot Golfsimulator kan sättas upp på någon timme och är mycket enkel att använda. Här kan man spela på 11 världsbanor varav två svenska banor, Barsebäck och Österåker GK,s Västerled. Eller så spelar man Närmast Pin eller kanske Längsta Drive. En kul aktivitet för alla
Våra större Golfsimulatorer från Sports Coach i England och Foresight Sports i USA finns också tillgängliga för uthyrning. Foresight Sports GC2 är en liten portabel så kallad Launch monitor och fungerar utmärkt t.ex. då man vill utbilda, demonstrera nya klubbor och bollar eller har någon annan golfrelaterad aktivitet. Till Foresight Sports GC2 har vi en mindre slagbur som mäter 3 m i bredd men som kan anpassas i både höjd och djup. GC2 kan användas för aktiviter både ute och inne.
Foresight GC2 kan också användas för tävlingar typ, Närmast Pinnen och Längsta Drive eller varför inte rakaste drive.
Sports Coach är vår största Golfsimulator. Här spelar man på upp till 140 olika golfbanor, virtuella Chipping ranges, Driving ranges och övningsgreener. Den här simulatorn behöver lite större golvyta och slagbur än de andra simulatorerna. Räkna med en yta på ca 5 * 6 meter med 3 meter i tak.

Titta också på vår nya golf/puttsimulator från Sports Coach. En jättekul aktivitet för både stora och små och fungerar lika bra för duktiga golfare som för nybörjare och ickegolfare.

Mer information om de olika systemen hittar du på den här sidan, under rubrikerna Simulatorer för Hemmabruk, Launch Monitorer eller Kommersiella GolfSimulatorer.
Vi hyr ut en GolfSimulator med eller utan personal. Vill du ha hjälp under eventet med tävlingar, presentationer etc. så kan vi också hjälpa till med det.
För priser och bokning kontakta oss på 08-753 3735

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency