GAME GOLF Digital Tracking System

Förbättra och analysera ditt spel med GAME GOLF Digital Tracking System. Håll koll på alla delar i ditt spel och få grafik på alla slag i en högupplöst satellitbild över banan du spelat.

Beskrivning:

GAME GOLF är en liten GPS tracker som registrerar alla dina slag med varje enskild klubba och som sedan ger dig detaljerad information som du direkt kan använda för att förbättra ditt spel. GAME GOLF registrerar längder och exakt var på banan du landar dina slag hela vägen från tee till green. Du kommer att se vad du verkligen gör på banan och vad du sedan kan utveckla och förbättra. Hela din rond sparas och du får varje slag presenterat hål för hål på en högupplöst satellitbild över banan. GAME GOLF används och rekommenderas varmt av golfproffs som Graeme McDowell och Lee Westwood,

https://www.youtube.com/watch?v=w4vvRSA0Kuk

GAME GOLF systemet använder sig av en kombination av den senaste sensor och GPS teknologin, NFC, kompass, accelerometer samt ett gyro för att kunna registrera all viktig data som sedan laddas upp i GAME GOLF systemet för utvärdering och analys. Se hur långt du slagit med varje enskild klubba och jämför dina egna data med PGA proffs eller dina egna golfvänner. GAME GOLF är det perfekta hjälpmedlet för den som vill ha full koll på sitt spel och hur och var det kan förbättras.

https://www.youtube.com/watch?v=PaM2fGE6EIg

SPELA DIN ROND.

Spela en rond ska vara exakt det – spela golf. Med GAME GOLF, kommer all registrering ske i bakgrunden så att du kan fokusera på spelet och inte föra statistik. Allt du behöver göra är att starta GPS enheten när du kommer till banan och sedan fokusera på golfen. Du vidrör bara GPS-enheten med den klubba du tänker slå nästa slag med och tekniken sköter resten. GAME GOLF spar sedan vilken klubba du använder och var på banan du befinner dig. Genom att kombinera den informationen får du din rond visualiserad som aldrig förr.

SE VAD SOM HÄNDE.

Se varje detalj av ditt spel. Allt du gör på banan kommer spelas in och sedan presenteras i ett internetbaserat system som hjälper att tydligare se och förstå ditt spel. GAME GOLF registrerar varje klubba du slår med och hur långt slaget blev utan att störa dig eller dina medspelare. GAME GOLF beräknar sedan den viktigaste informationen om ditt spel som t.ex. Score, antal puttar, Greens in Regulation (GIR), fairway träffar och mycket mer.

DELA DINA DATA.

Du kan sedan dela varje rond med dina medspelare och vänner. Allt från den fantastiska Driven på hål 14 till dina snittvärden över tid. Din utveckling och framgångar kan du sedan dela med dina vänner och familj på Facebook och Twitter, samt i det nya GAME forumet – på kul eller bara för att skryta lite.

JÄMFÖR MED ANDRA.

Om träning ger färdighet ger faktabaserad träning ännu bättre resultat. Nu blir så mycket mer än basal statistik kalkylerad. Med Game Golf får du detaljerad statistik på alla delar av ditt spel och visas sedan i trendkurvor över tid så att all träning och förändring är baserad på fakta. Hela ditt golfspel blir presenterat och analyserat så att du kan använda informationen för att förbättra ditt spel – från stora förändringar ner till de minsta detaljer.

 The Big Picture:

Se alla dina ronder på banor över hela världen. Alla ronder sparas i GAME programmet och presenteras med högupplösta satellitbilder när du vill och var du vill.

* Håll koll på dina höjdpunkter:

Få koll på alla delar av ditt spel, statistik, vilken klubba du slår med och resultatet av varje slag.

* Fokusera:

Gå på djupet med ditt spel och resultat. Håll koll på alla scorer och med hjälp av automatiskt genererade grafer vartefter du spelar och laddar upp dina data. Dynamiska data och grafer låter dig sedan följa dina framgångar och jämföra med andra.

* Utmana & Tävla:

Nu kan du tävla med vänner och bekanta med en rad olika utmaningar och vinna egna framgångar med bättre scorer, banrekord, färre puttar, fler fairway träffar och längre exaktare slag och andra personbästa.

GAME GOLF SLAG ANALYS

https://www.youtube.com/watch?v=36W2zNLF-ow

Spridning på slag från Tee:

Se hur exakt du slår från tee och vilka tendenser du har. Utvärdera varje slag från en enskild rond eller alla ronder sammantaget. Går du ofta höger? Nu ser du det och kan börja förändra och förbättra ditt spel.

Spridning på dina inspel:

Varje inspel visas relativt till målet och visar tendenser uträknat i procent och avstånd. Se alla dina slag per klubba eller i avstånd. Analysera data från en specifik rond på en särskild bana eller alla dina slag sammantaget från alla ronder.

FÖRDELAR FÖR INSTRUKTÖRER:

Likväl som att vara en fantastisk produkt för att jämföra och dela golfspelet socialt är Game Golf också ett ovärderligt verktyg för att inspirera blivande proffs då systemet ger instruktören en detaljerad inblick i elevens golfspel.

* Det ger en på djupet analys av spelet utan att instruktören behöver vara närvarande.
* Verkliga längd data på varje enskild klubba.
* Påvisar områden för förbättring och mäter framstegen
* Prioritera lektionerna rätt och hjälp eleverna att bli bättra snabbare.
* USGA godkänd och får användas i tävlingar

VAD FINNS I PAKETET?:

Ta ditt spel till nästa nivå. Med GAME GOLF är det ditt spel som talar.
Systemet har allt du behöver för att nå nya nivåer i ditt golfspel.:

 GAME GOLF GPS enhet
 18 taggar för klubborna
 USB kabel
 Förvaringspåse
 1-år garanti

396 svenska banor finns i systemet och fler är på väg.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency