Welling-Putt Outdoor and indoor

Här är Welling-Putt konceptet i riktigt stort format, för inom eller utomhus träning. En riktigt komplett professionell träningsmatta.

Beskrivning:

Rolig att använda och med massor av väl beskrivna övningsprogram för amatörer såväl som proffs. Ett väldigt trevligt och lärande tidsfördriv med vänner och bekanta.

Det här är mattan för pros och golfklubbar med aktiv utbildningsverksamhet och för dig som har riktigt med utrymme hemma.

Mattan fungerar väl till alla spelarnivåer, vare sig du är nybörjare eller tourspelare. Över 2 års forskning och utveckling och tester har lagts ner på design och utveckling av övningsprogram som sedan testats av 200 golfare på alla spelnivåer.

Övningsprogrammen är delvis baserade på ”Mental mapping” av Alain Berthoz, Director vid Laboratory of Physiology of Perception som hjälper hjärnan att skapa visuella och muskulära referenspunkter för att memorera ”the right gesture” i alla möjliga spelsituationer….

Welling-Putt, a putting revolution!

Mattan är det första övningshjälpmedlet inom golfen som lär/tränar dig att putta förbi hålet oberoende av lutning (neråt eller uppåt) och fortfarande få bollen i hål. Welling Put är en kombination av riktning och känsla.

Spela/Träna

2 spelriktningar ger möjlighet till fram och tillbaka spel och flertalet övningar i varierande svårighetgrad och känsla.
Det ger också möjligheten för två spelare att spela fram och tillbaks för effektivare träning.
2 Grafiska varianter av hålet för att träna in rätt längd och hamna i den ”Goda Zonen” (”Welling-Putt zone”).
”Zebra” zon för längdträning och att inte hamna kort.
18 olika ”feel” zoner för att få in rätt känsla.
En kontinuerlig riktningslinje för träning av raka slag

Special : « dead ball » zonen ( eller « dying putt zone,) är ett extra tillägg som tillåter riktnings/längd träning för att hamna i den riktiga zonen för långa puttar (också känt som 3-putt avståndet)

Övningsbok

72 övningar i varierande svårighetsgrad beroende på din egen spelnivå uppdelade i olika 18 håls banor, för nybörjare, medelhandikappare och proffs. Så du kan träna i din egen takt.

Score-kort

3 Skore-kortsböcker medföljer när du vill utmana vänner och bekanta eller bara föra egen score på din utveckling.

Bag

En svart bag med handtag medföljer för enkel hantering och transport

Tekniska data

Längd 8 m (26 ft)
Bredd XL: 94 cm
Mattan kan läggas ut på en vanlig green för träning i olika lutningar

The Welling Putt övningsmattor finns också i mindre versioner:

Welling Put matta 3 m klicka här!
Welling Put matta 4 m klicka här!

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency