VR Stockholm – köp eller hyr för en fantastisk upplevelse

Drömmer du om en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder VR Stockholm med omnejd. Hyr eller köp VR-utrustning från oss och bege dig in i nya vackra virtuella världar redan i dag.

VR Stockholm – var mer exakt?

Det spelar ingen roll var du bor. Beställ från vår och få VR-utrustningen levererad till ditt nöjescenter, VR Center eller lekland. Vi riktar oss endast mot kommersiella aktörer. Förbered dig för en helt ny verklighet, bokstavligt talat. Du som söker och vill kunna erbjuda VR Stockholm, beställ redan i dag så har du utrustningen snarast och kan räkna med att kunna erbjuda många timmars underhållning, njutning och upplevelser utöver det du trodde var möjligt.

Vilken form av VR-utrustning erbjuder ni?

Den teknik vi säljer heter Virtuix Omni. Den skiljer sig till stor del från andra lösningar genom att användaren rör sig på riktigt i de spel som finns. Hen har VR-glasögon, men står i en enhet med spakar och där hen faktiskt kan springa omkring. Detta ger naturligtvis en upplevelse som känns väldigt verklig. Det finns många roliga spel till Omni, utifrån tycke och smak. För dig som söker VR Stockholm, kolla absolut in detta.

Jag är intresserad av VR Stockholm, vad gör jag nu?

Efter några snabba googlingar på Omniverse ser du vad det hela handlar om – en fenomenal VR-upplevelse som väntar helt enkelt. Läs mer om produkten här. Om du har frågor eller önskemål, kontakta oss här.

Varför VR?

Virtual reality är framtiden, den saken är klar. Det har funnits och finns lite olika lösningar, men det är först nu de är tillräckligt bra för en kommersiell marknad. När det gäller rörlighet och spelupplevelse vet vi definitivt vem som är bäst… En fantastisk upplevelse väntar den som beställer Omni.

VR Stockholm - köp eller hyr för en fantastisk upplevelse

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency