VR upplevelse över det vanliga – beställ nu

Vill du kunna erbjuda en VR upplevelse som är mer än ett par VR-brillor till mobilen? Beställ Virtuix Omni från oss i dag, och få virtual reality som det är tänkt att vara. Tekniken är inte riktad mot privatpersoner, utan till dig som driver VR center, nöjescenter, lekland och liknande.

VR upplevelse med nästan alla sinnen

Ok, doft och smak är svårt att få med in i en VR-upplevelse, men det kommer inlevelsen att fixa. Resten är i alla fall med i denna fulla och rika upplevelse som du kommer att kunna erbjuda om du beställer Omni från oss. Varför vet vi att det är så? Jo, för att användare kan röra sig på riktigt för att navigera i den virtuella verkligheten. Hen kan springa omkring , vrida sig i 360 grader och se sig omkring. Det finns inga begränsningar i denna VR upplevelse, mer än tiden då… För timmarna går snabbt när man har roligt.

Vad finns det för spel?

Det finns spel för alla smaker till denna enhet. Skjuta zombies? Check. Springa omkring? Check. Spela minigolf? You bet. Det finns även pusselspel och liknande. Det väntar en VR-upplevelse för varje smak, och därför är detta en god investering för dig som leverantör. Skaffar du denna anläggning kommer du nämligen att bli väldigt populär bland spelsugna i alla åldrar. Det finns en VR upplevelse som väntar på var och en av dem.

Har du frågor? Kontakta oss

Är du nyfiken, men har frågor? Kontakta oss här så hjälper vi dig. Vi är vana att hjälpa människor säkra upplevelser utöver det vanliga. Du som vill säkra din möjlighet att erbjuda VR upplevelse redan i dag – beställ nu. Vi önskar dig en bra dag!

VR upplevelse över det vanliga - beställ nu

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency