Ernest Sports ES14 Golf Launch Monitor

Framtidens teknik idag. En smart Golf Launch Monitor i riktigt portabel förpackning

Ernest Sports ES14 revolutionerar golfen med en riktigt innovativ svingmonitor för Golf instruktörer, klubbmakare och bitna golfare. ES14 levererar dina data direkt, enkelt och kostnadseffektivt. ES14 ger dig med hjälp av innovativ teknik tillgång till den information du behöver för att förbättra ditt spel, som klubbhastighet, startvinkel (launch angle) bollhastighet, spin, smashfaktor samt längd.

ES14 är ett utmärkt hjälpmedel som ger omedelbar feed back både via ljud och display och via valfri Iphone, Ipad eller Androidenhet. Träna som ett proffs, motivera dig själv och fortsätt där du senast slutade. Den kostnadsfria appen ger dig möjligheter att spara och jämföra dina framgångar på ett enkelt och informativt sätt.

Enkel att använda
ES14 är klar att använda direkt med eller utan App. Den har egen display och ljud och är en riktigt portabel Launch Monitor för alla typer av golfare från proffs till amatörer. I kombination med Ernest Sports App blir den ett fantastiskt hjälpmedel som gör din träning mycket roligare Nu får du tillgång till massor av statistik, scorekort, Videoanalys och mycket mycket mer.

ES14 appen inkluderar:
Range träning: Starta en ny varje gång eller fortsätt på en tidigare.
Loggbok: Se och jämför data från tidigare träningar.
Genomsnipp på längder: Se dina genomsnittslängder på varje klubba.

ES14 ger dig följande data:
Klubbhastighet
Bollhastighet
Smashfaktor
Startvinkel
Bollhastighet
Bollspin
Slaglängd

ES14 finns i 2 utföranden, Vit eller Svart.

Beställ din egen ES14 på www.biogolf.se

es14-shot-data es14-main-menu es14-information-om-slag es14-display ES-14-Colours Ernest-Sports-es14-golf-launch-monitor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency