Behöver du hyra VR utrustning?

Vi erbjuder ett bra alternativ för den som vill hyra VR-utrustning. Ha barnsligt kul i virtuella världar i Omniverse via enheten Virtuix Omni. Kontakta oss redan i dag och se till att fixa kul till festen eller företagseventet.

Hyra VR-utrustning – hur gör man?

Vi erbjuder uthyrning av golfsimulatorer, jaktsimulatorer med mera. Du kan även hyra VR utrustning via oss, med eller utan personal som för de andra simulatorerna. Klicka här för att läsa mer om att hyra VR-utrustning och se vilka möjligheter som finns. Men se upp, för det är lätt att dras med direkt. Det finns nämligen en hel del roliga och spännande spel som väntar på dig, och världen kommer inte att bli sig lik när du får testa de virtuella världarna.

Vad ska man välja när man ska hyra VR utrustning?

Hos oss är det Virtuix Omni som erbjuds till den som ska hyra VR-utrustning. Till skillnad från flera konkurrerande lösningar är det mer än bara glasögon som ingår här. Du står i speciell enhet med styrspakar, och du kan springa omkring på riktigt, vrida dig i 360 och få en upplevelse som är likt verkligheten.

Har du frågor – kontakta oss

Behöver du hjälp med att hyra VR-utrustning? Vi ser till att sy ihop något bra åt dig och övriga som ska vara med och ha kul. Vi har en vana att göra detta för andra typer av simulatorer, så räkna med att det blir en succé. Du kan kontakta oss här, så hjälper vi dig att planera för en oförglömlig upplevelse!

 

golfsimulatorer - Logo

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency