Uthyrning

Uthyrning

Planerar du ett företagsevent eller behöver en kul aktivitet på en mässa eller i något annat sammanhang kan du nu hyra en simulator av oss.

Vi har golfsimulatorer, multisport och racing simulatorer som passar de flesta i flera olika storlekar både pris och prestandamässigt.

Vårt minsta system som är baserat på OptiShot simulatorn får plats på en väldigt liten golvyta och kan användas/spelas utan en stor och skrymmande slagbur. OptiShot Golfsimulator kan sättas upp på någon timme och är mycket enkel att använda. Här kan man spela på 15 världsbanor varav två svenska banor, Barsebäck och Österåker GK,s Västerled. Eller så spelar man Närmast Pin eller kanske Längsta Drive. En kul aktivitet för alla.

Sports Coach är vår största Golfsimulator. Här spelar man på upp till 200 olika golfbanor, virtuella Chipping ranges, Driving ranges och övningsgreener. Den här simulatorn behöver lite större golvyta och slagbur än de andra simulatorerna. Räkna med en yta på ca 5 * 6 meter med 3 meter i tak.

Titta också på våra nya Multisport- och Racingsimulatorer från Sports Coach. Jättekul aktiviteter för både stora och små och fungerar lika bra för små som större event. Mer information om de olika systemen hittar du på den här sidan, under rubrikerna Simulatorer för Hemmabruk, Multisport Simulatorer eller Kommersiella Golfsimulatorer.

Vi hyr ut simulatorer med eller utan personal. Vill du ha hjälp under eventet med tävlingar, presentationer etc. så kan vi också hjälpa till med det.

För priser och bokning kontakta oss på 08-753 3735

[block id=”7019″]

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency